Foto: Marco de Swart

27 januari 2022

SMC21 on Tour!

Leestijd: 2 minuten

Delen:

Het Stadmakerscongres van 2021 (#SMC21) gaat op 14 februari 2022 gaat in compacte vorm door. Vanwege de huidige corona maatregelen kan het congres niet in haar oorspronkelijke vorm plaatsvinden. Wél zenden we van maandag 14 tot en met vrijdag 18 februari iedere dag een online talkshow uit én gaan de meeste tours op 14 februari door!

 

Het grote zaal programma wordt opgenomen zonder publiek en wordt online uitgezonden via stadmakerscongres.nl en het AIR YouTube kanaal. Het overige programma, met uitzondering van de tours proberen we een plek te geven in ons programma later dit jaar.

UITZENDSCHEMA TALKSHOWS

Ma 14 feb 13.00-14.00 uur:
Opening SMC21
Di 15 feb 12.00 – 13.00 uur:
Slag om de Ruimte
Wo 16 feb 12.00 – 13.00 uur:
Zo wil ik wonen
Do 17 feb 12.00-13.00 uur:
Publieke interieurs en de elementen van de stad
Vr 18 feb 12.00-13.00 uur:
De stad voor ons allemaal

DE TOURS GAAN DOOR

We hebben een aantal nieuwe tours toegevoegd aan het programma maar ook een aantal tours geannuleerd. Bekijk het overzicht van alle tours hier.

Iedereen die zich eerder heeft aangemeld voor een tour, ontvangt vandaag nog een bericht om zich opnieuw in te schrijven of af te melden. Inschrijven en afmelden kan t/m zondag 30 januari 17.00 uur. Bij niet opnieuw inschrijven zal de plek vervallen.
Op maandag 31 januari inventariseren we hoeveel plekken er zijn vrijgekomen. We bieden daarna de andere deelnemers van het SMC een kans om deel te nemen aan een tour.

LUNCH

Had je een lunch besteld voor het SMC op 19 november? Dan ontvang je voor eind februari automatisch het bedrag van ons retour op het rekeningnummer waarmee je de lunch besteld had. Je hoeft hiervoor verder niets te doen.

Gerelateerd nieuws