12 november 2021

SMC21 wordt verplaatst!

Leestijd: < 1 minuut

Delen:

Het Stadmakerscongres (SMC21) wordt verplaatst naar maandag 14 februari 2022. Door de steeds sneller oplopende besmettingscijfers hebben wij besloten dat het congres van 19 november 2021 niet door kan gaan. Afgelopen weken hebben we samen met alle partners er alles aan gedaan op een prachtig programma neer te zetten. Zo vlak voor aanvang van het congres betreuren we het dat het SMC21 dit jaar niet live kan plaatsvinden.

 

We hebben in korte tijd alles op alles gezet om een nieuwe datum te kunnen prikken en onze grote dank gaat uit naar Theater Rotterdam dat dit zo snel is gelukt. Op 14 februari organiseren wij het SMC21 alsnog in Theater Rotterdam, locatie Schouwburg.

Inschrijving

Iedereen die zich heeft ingeschreven voor het SMC21 wordt automatisch ingeschreven voor 14 februari. In januari 2022 wordt een nieuwe uitnodiging verstuurd waarin we vragen je komst op maandag 14 februari te bevestigen of annuleren.

Wij kijken er naar uit om iedereen op 14 februari te zien!

Meer informatie over het SMC21 vind je hier.

Gerelateerd nieuws