Foto: Fred Ernst

27 september 2021

Save the date: Stadmakerscongres 2021

Leestijd: < 1 minuut

Delen:

Op vrijdag 19 november organiseert AIR opnieuw dé Rotterdamse werkplaats en denkruimte van het stadmaken: het Stadmakerscongres 2021. Na een succesvolle online editie in 2020, zijn we dit jaar weer terug in Theater Rotterdam, locatie Schouwburg. Zet het alvast in je agenda!

 

Vertragen en versnellen

Het programma van SMC21 staat in het teken van vertragen en versnellen. Terwijl versnelling op de urgente opgaven zoals de woningbouwproductie en de energietransitie geboden is, moeten we juist vertragen om hier samen aan te kunnen blijven werken. Hoe creëren we ruimte voor ontmoeting, dialoog en verbeeldingskracht terwijl de stad zich in een razend tempo ontwikkelt?

Iedereen die zich betrokken voelt bij de stad kan vanuit zijn eigen deskundigheid, nieuwsgierigheid en ambitie bijdragen aan haar ontwikkeling. Vanuit die overtuiging werkt AIR opnieuw met vele partners en initiatiefnemers aan een breed en gevarieerd programma voor het achtste Stadmakerscongres.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

In oktober komt het SMC21 programma online. Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief!

 

Gerelateerd nieuws