06 mei 2021

Leren in de Metropo(o)lder: Sportobject Wielewaal

Leestijd: < 1 minuut

Delen:

Op 23 april 2021 zijn twee nieuwe brugklassen van het Lyceum Kralingen gestart met een nieuwe opdracht voor Leren in de Metropo(o)lder. Samen met Sportbedrijf Rotterdam is een opdracht geformuleerd voor de leerlingen om een sportobject voor meervoudig gebruik te ontwerpen, bestemd voor de buitenruimte in de Wielewaal.

De twee klassen zijn op locatie bezoek geweest bij kwartiermaker Anna-Maria Carbonaro in het Wielewaalhuis waar ze een analyse hebben gedaan op de buitenruimte. Daarnaast schuift Lior Steinberg van Humankind later in het proces aan om de leerlingen een verdiepingsslag op hun ontwerp te geven. De ontwerpen van de leerlingen worden in de maand juni tijdens de Rotterdam Architectuur Maand 2021 gepresenteerd aan de opdrachtgevers.

 

Beeld: Eva van Breugel (AIR), Lyceum Kralingen

 

Gerelateerd nieuws