Beeld: MVRDV

14 maart 2022

Meet-ups RA Maand ’22 voor programma

Leestijd: 2 minuten

Delen:

In de aanloop naar de RA Maand worden er een aantal Meet-ups georganiseerd om te verkennen wie er mee wil doen aan de RA Maand ’22 en met welk programma. Wil je meer weten of heb je al een concreet idee of initiatief? Meld je dan aan, we denken graag met je mee!

 

Vista Rotterdam!

Vista Rotterdam! is het thema van de Rotterdam Architectuur Maand ’22, die dit jaar van 1 juni t/m 30 juni plaatsvindt. Kijkend naar onze leefomgeving, wat zien we dan? Wat zijn de vergezichten? Welke rol speelt ontwerp of de ontwerper in de ruimtelijke transities waar we voor staan? En hoe kan iedereen betrokken worden bij de veranderingen die ons te wachten staan? Tijdens de RA Maand wordt er met bezoekers, professionals en studenten ingezoomd op een prettige leefomgeving en staat de essentiële rol van ontwerp en de ontwerper centraal in de transities waar de samenleving voor staat.

Festivalhart in Het Nieuwe Instituut

Het Nieuwe Instituut wordt de hele maand omgedoopt tot Festivalhart van de RA Maand ’22, met op het dak een uniek Podium voor programma en in Gallery I een tentoonstelling met het thema (T)huis, hetzelfde thema als de Dag van de Architectuur. Jouw programma kan onderdeel zijn van het Festivalhart, deze tentoonstelling of plaatsvinden op een eigen of andere locatie in de stad. Dat verkennen we graag met je tijdens een van deze Meet-ups.

Aanmelden kan voor de volgende data:

  • 22 maart 2022 Meet-up 2 Onderwijssector
    We nodigen de onderwijssector graag uit voor een gezamenlijke meet-up op dinsdag 22 maart van 15.30 tot 17.30 (inclusief borrel). We ontvangen jullie graag bij AIR, op adres Waalhaven Oostzijde 1.
  • 23 maart 2022 Meet-up 3 Culturele organisaties & stadmakers
    We nodigen de culturele sector graag uit voor een gezamenlijke meet-up op woensdag 23 maart van 15.30 tot 17.30 (inclusief borrel). We ontvangen jullie graag bij AIR, op adres Waalhaven Oostzijde 1.
  • 29 maart 2022 Meet-up 4 Culturele organisaties & stadmakers
    We nodigen de culturele sector graag uit voor een gezamenlijke meet-up op dinsdag 29 maart van 15.30 tot 17.30 (inclusief borrel). We ontvangen jullie graag bij AIR, op adres Waalhaven Oostzijde 1.
Aanmelden

Aanmelden voor een van de Meet-ups kan via Anne van Summeren, a.vansummeren@airrotterdam.eu

Vermeld er even bij met hoeveel personen je aanwezig bent en om welke datum het gaat.
Graag tot dan!

Gerelateerd nieuws