Foto: Fred Ernst

07 april 2022

Doe mee aan de Open Bureaudag!

Leestijd: 2 minuten

Delen:

Ontwerp- en architectenbureaus uit Rotterdam opgelet! AIR organiseert de Open Bureaudag op zaterdag 25 juni, in het laatste weekend van de Rotterdam Architectuur Maand. Open je deuren en laat het publiek zien hoe het er in jouw ontwerppraktijk aan toegaat. 

 

Vorig jaar is er met ruim 20 bureaus een mooie eerste editie van de RA Maand Open Bureaudag neergezet. Innovaties, experiment en vernieuwing kwamen aan bod. Het publiek werd op een laagdrempelige manier betrokken bij de ruimtelijke opgaven waar we voor staan. Op de RA Maand website zijn gedurende juni 2022 alle deelnemende bureaus zichtbaar en deelnemers ontvangen een makelaarsbord in de RA Maand huisstijl om aan de gevel te bevestigen.

Voor wie?

Alle typen bureaus kunnen deelnemen aan de Open Bureaudag: van gerenommeerd tot net opgericht, van 1 tot 100+ medewerkers en werkzaam op het gebied van architectuur, stedenbouw, de ontwikkeling van de stad of landschapsarchitectuur. We stimuleren bureaus om clusters te vormen met nabijgelegen bureaus, zodat bezoekers makkelijk meerdere bureaus in een gebied kunnen bezoeken.

Meld je aan

Lijkt het je leuk om met je bureau deel te nemen? Organiseer een tour lezing of laat bezoekers vrij rondlopen. Meedoen kan door te mailen naar e.stornebrink@airrotterdam.eu. Mocht je al een concreet idee voor de Open Bureaudag hebben, laat het ons weten en aarzel niet dit te delen!

Gerelateerd nieuws