28 februari 2019

Klimaatakkoord: Dus Wat Gaan Wij Doen

Leestijd: < 1 minuut

Delen:

Via een festival, artikelen, podcasts en documentaires maakt een groep enthousiastelingen zich hard voor een duurzame samenleving. Ze noemen het een transmediale campagne om met zoveel mogelijk mensen aan de slag te gaan met het klimaatprobleem: Dus Wat Gaan Wij Doen.

Journalist Dore van Duivenbode maakte een documentairereeks voor Brandpunt+ waarin ze in vier afleveringen op zoek gaat naar antwoorden op de vraag: wat kan ik doen om een duurzaam leven te leiden?

Dore sluit op 13 maart 2019 aan als referent in het programma Klimaatakkoord: ontwerpers aan tafel. Boris Hocks (Generation Energy) neemt ons tijdens dit programma bij de hand om een beeld te krijgen bij het Ontwerp van het Klimaatakkoord – een programma over de ruimtelijke consequenties van het klimaatakkoord.

Bekijk hier de vierdelige documentairereeks door Dore van Duivenbode voor Brandpunt+

Gerelateerd nieuws