28 februari 2019

Klimaatakkoord: Boris Hocks

Leestijd: < 1 minuten

Delen:

Boris Hocks, partner en CTO bij Generation Energy, geeft op woensdagavond 13 maart om 20.00 uur een toegankelijk college over het Ontwerp van het Klimaatakkoord en de ruimtelijke inrichting van het Nederlandse energielandschap. Hocks is strateeg en ontwerper op grote schaal en autoriteit op het gebied van energielandschappen.

Het programma Klimaatakkoord: ontwerpers aan tafel. Zes ontwerpbureaus hebben anderhalf jaar lang aangezeten bij de verschillende klimaattafels en gewerkt aan de ruimtelijke consequenties van de gemaakte afspraken. Boris Hocks heeft aangezeten aan de hoofdtafel en coördineerde de groep ontwerpers aan de sectortafels. Om de ruimtelijke impact van klimaatdoelen inzichtelijk te maken ontwikkelde hij o.a. het ‘energiespel’. Bekijk zijn inzichten in het onderstaande fragment van De Monitor.

Bekijk de volledige uitzending van De Monitor ‘Klimaatconflict in de polder’ hier.

Gerelateerd nieuws