04 juli 2024

Goed nieuws! AIR ontvangt landelijke & Rotterdamse subsidie

Leestijd: < 1 minuut

Delen:

We zijn ontzettend blij te kunnen delen dat AIR dankzij een 4-jarige subsidie van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie (SCI) en het Cultuurplan Rotterdam de komende jaren haar activiteiten kan voortzetten en uitbreiden.

Beide subsidies zijn een enorme erkenning van ons werk. De waarde die we toevoegen aan de Rotterdamse en landelijke architectuursector met onze events als het Stadmakerscongres en de Rotterdam Architectuur Maand wordt gezien. We zijn dankbaar voor het positieve advies en het vertrouwen dat de gemeente Rotterdam en het SCI in ons stellen.

AIR blijft zich komende periode inzetten om het publieke en professionele gesprek over architectuur in Rotterdam en daarbuiten te stimuleren.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Gerelateerd nieuws