27 november 2023

Stadmakerscongres 2023 in vogelvlucht

Leestijd: < 1 minuut

Delen:

Een uitverkocht Theater Rotterdam afgelopen vrijdag 17 november 2023 tijdens het jaarlijkse Stadmakerscongres. Bekijk hier een impressie van de dag in de aftermovie.

 

 

Ruim 1100 enthousiaste stadmakers, goede energie aan de werktafels, een hoop interessante ideeën én waardevolle ontmoetingen zorgden voor een zeer geslaagd Stadmakerscongres 2023!

Op het Stadmakerscongres worden specifieke thema’s en opgaven gekoppeld aan concrete initiatieven, buurten en gebieden. Iedereen die zich betrokken voelt bij de stad kan vanuit specifieke deskundigheid, nieuwsgierigheid en ambitie bijdragen aan haar ontwikkeling.

Vanuit deze overtuiging werkt AIR met vele partners en initiatiefnemers aan een breed en gevarieerd programma voor het Stadmakerscongres. AIR initieert en coördineert het programma, waarbij het congres wordt gedragen door Van der Leeuwkring, gemeente Rotterdam en Stimuleringsfonds Creatieve Industrie. Vele programmapartners voorzien het Stadmakerscongres van energie.

Gerelateerd nieuws