© Ossip van Duivenbode

02 juni 2023

Openingsdag Rotterdam Architectuur Maand’ 23 in beeld

Leestijd: < 1 minuut

Delen:

De Rotterdam Architectuur Maand’ 23 werd donderdag 1 juni afgetrapt met een feestelijke opening. We kijken tevreden terug op de openingsactiviteiten! Kijk mee in beeld met foto’s van Aad Hoogendoorn en Ossip van Duivenbode.

De Rotterdam Architectuur Maand werd als een nautische traditie met een fles champagne tegen de scheepswand geopend door wethouder Said Kasmi. Ontwerper Marco Vermeulen lichtte in een korte lezing het hoe en waarom van het drijvende festivalhart toe en opende de tentoonstelling. Optredens van Jaskelis, M.D.B., Keesje en de Brass Band School zorgden voor een feestelijke stemming. Ook hoorden we van producent Bas Mastboom, Edwin Meeusen van Eurobarges, Giovanni Palumbo van Dutch Steigers en Onur Eren van RUSH world wat er allemaal kwam kijken bij het voorbereiden en opbouwen van het festivalhart.

Gerelateerd nieuws