Foto: Fred Ernst

07 juni 2022

Openingsdag Rotterdam Architectuur Maand 2022 in beeld

Leestijd: < 1 minuut

Delen:

De Rotterdam Architectuur Maand ’22 werd afgetrapt met een feestelijke en geslaagde openingsdag. We kijken tevreden terug op de openingsactiviteiten. Kijk mee in beeld met foto’s van Fred Ernst, Aad Hoogendoorn en Ossip van Duivenbode.

Het Podium en de RA Maand hoofdtentoonstelling (T)Huis werden geopend en we luisterden naar een prachtige lezing en denkoefening van Ninke Happel: ‘Little fields, long horizons’ van Happel Cornelissen Verhoeven Architecten. Burgemeester Aboutaleb opende de RA Maand en ging vervolgens in gesprek met Rijksadviseur voor de fysieke leefomgeving Wouter Veldhuis. ‘Voor welke ruimtelijke opgaven staan we?’ Wiegert Ambagts van Namelok ontwierp met zijn team de RA Maand hoofdtentoonstelling (T)Huis en prikkelde met de vraag: ‘Wat zien we níet als we kijken naar de skyline? Wat gebeurt er in de tussenruimte, hebben we oog voor het leven dat zich afspeelt op ooghoogte?’

We kijken terug op een prachtige opening en vooruit naar een maand vol architectuur evenementen!

Gerelateerd nieuws