12 oktober 2017

Programma #SMC17 grotendeels online

Leestijd: 2 minuten

Delen:

Op vrijdag 10 november 2017 transformeert Theater Rotterdam, locatie Schouwburg, opnieuw in een bruisende werkplaats voor het stadmaken. Het programma staat online en de inschrijving is geopend!

Werk met Concrete Blossom aan een inclusieve stad. Denk mee met Stadsontwikkeling over de Omgevingsvisie voor Rotterdam. Of ga via AIR in gesprek over Feyenoord City, Hofbogen en tal van andere Rotterdamse plekken en opgaven. Leer met het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie over stadlabs en doe met Veldacademie mee aan actie-onderzoek naar urgente stedelijke opgaven. Debatteren kan ook: bij Ruimtevolk gaat dat over de voorbeeldige praktijken en schurende kwesties die het stadmaken verder brengen.

Toni Griffin als Guest Urban Critic

Met trots stelt AIR dit jaar ontwerper, planner en onderzoeker Toni Griffin [link naar blog] voor als internationale Guest Urban Critic. Sinds 2009 nodigt AIR namens de Van der Leeuwkring jaarlijks een internationale gast uit die de Rotterdamse praktijk en ontwikkeling vanuit ervaring en deskundigheid duidt, een spiegel voorhoudt en internationaal positioneert. We vragen haar om enkele van de hoofdvragen van dit stadmakerscongres te adresseren: Hoe ontwerpen we aan een inclusieve stad? Hoe werken we aan een inclusieve en cultureel diverse stadmakerspraktijk? En hoe kunnen we dit verankeren in de omgevingsvisie voor de stad?

Kortom, zorg dat je erbij bent. Doe, praat en leer mee!

Aanmelden kan hier. Op onze website www.stadmakerscongres.nl vind je het actuele programma. Houd de website in de gaten, we werken met onze partners en vele stadmakers door aan een nog rijker programma.

Graag tot vrijdag 10 november op #SMC17!

Gerelateerd nieuws