09 oktober 2024

Vacature: Programmamaker

Leestijd: < 1 minuut

Delen:

AIR zoekt een ervaren programmamaker voor 32 uur per week.

AIR heeft als missie om zoveel mogelijk mensen mee te nemen in de complexiteit van de grote ruimtelijke vraagstukken, zoals de klimaatopgave, energietransitie, mobiliteitstransitie en de woonopgave. AIR gelooft dat ontwerp hét instrument is om het gesprek over de ontwikkeling van de stad en de ruimtelijke opgaven breed te voeren.

Als programmamaker bij AIR geef je samen met collega-programmamakers invulling aan het activiteitenprogramma, van idee tot uitvoering. Je denkt mee over de vertaling van inhoudelijke thema’s naar concreet programma door te onderzoeken wat interessante invalshoeken en sprekers zijn en brengt het netwerk rond een onderwerp samen. Onderdeel van je werk vormt ook het omzetten van inhoud naar praktische uitvoering. Zo regel je de locaties, schrijf je goede briefings, en maak je draaiboeken.

We zoeken een creatieve en innovatieve programmamaker met kennis en interesse in architectuur en stedelijke ontwikkeling. Je bent flexibel, een teamplayer en weet wat er nodig is om een programma tot een succes te maken.

Klinkt dit als iets voor jou? Solliciteer dan voor 4 november a.s.

De volledige vacature vind je hier.