03 juli 2023

Ruud van Berkel Award

Leestijd: < 1 minuut

Delen:

Innovatie, bouw en architectuur. Ze kunnen niet zonder elkaar. De wereld laat het zien. Er zijn slimme, nieuwe en andere denkwijzen nodig om de uitdagingen van vandaag en morgen te tackelen. Van klimaat, druk op ruimte tot behoefte aan andere materialen. Barbara Luns, directeur van AIR, maakt dit jaar deel uit van de jury voor de Ruud van Berkel Award, een jaarlijks terugkerende stimuleringsprijs waarmee talent een proeftuin krijgt en ideeën zo tot wasdom komen.

Met deze award biedt Heembouw ruimte voor jong talent om een baanbrekend idee op het gebied van innovatie en of architectuur te ontwerpen én te realiseren. Een mega kans voor studenten, nieuwkomers op de arbeidsmarkt en startende ondernemers om een idee toe te passen in de praktijk, want met deze prijs win je één van de drie Heembouw-proeftuinen.

Meer weten en inschrijven? Check: https://www.heembouw.nl/ruud-van-berkel-award/