Foto: Fred Ernst

29 juni 2023

Terugblik Open Bureaudag ’23

Leestijd: < 1 minuut

Delen:

We blikken terug op een zeer geslaagde Open Bureaudag met over de gehele dag ruim 3000 bezoekers. Tijdens de jaarlijkse Open Bureaudag, als onderdeel van de Rotterdam Architectuur Maand, kan iedereen kennismaken met innovaties, experiment en vernieuwing in de ontwerppraktijk. Bekijk een terugblik door de ogen van Fred Ernst.

Op zaterdag 24 juni, in het laatste weekend van de Rotterdam Architectuur Maand, openden bijna dertig Rotterdamse architectenbureaus hun deuren voor publiek. Variërend van groot en bekend zoals ZUS,  KCAP en MVRDV tot de wat jongere kleinere bureaus zoals Toko Fuze en Studio Architectuur MAKEN. De hitte of het gebrek aan treinverkeer leek niemand tegen te houden. De architecten- en ontwerpbureau’s werden druk bezocht door een brede groep geïnteresseerden, van jong tot oud. Op de stoep van de Goudsesingel, bij Personal Architecture, werd er nog lang nageborreld.

Deelnemende bureaus 

Powerhouse Company, KCAP, BVR, Studio Architectuur MAKEN, KAAN Architecten, De Nijl Architecten, Studiosinga, MVRDV, OD205, Keilepand, MLA+, Personal Architecture, Studio for New Realities, Observatorium, Jasper de Haan Architecten, ZUS, HA-HA, JVST, GROOSMAN architecten, Bureau VanEig, Studio Bas Sala / Cloiq, Toko Fuze, Felixx Landscape Architects, CITYFÖRSTER, studioADAMS, Group A, De Urbanisten en Buro Ma.an.