15 maart 2023

Nieuwe huisstijl en website

Leestijd: 2 minuten

Delen:

Het is zover! Na maandenlang werk onthullen we met trots onze nieuwe AIR huisstijl!

 

Nieuwe huisstijl

We vonden het tijd voor een update en hebben onze hele visuele identiteit vernieuwd. Hiervoor zijn we in zee gegaan met ontwerpbureau studio de Ronners. Met de nieuwe huisstijl geven we AIR een eigentijdse uitstraling, die past bij de dynamiek van ons werkveld.

Nieuwe website

En dat is nog niet alles, want een nieuwe huisstijl vraagt ook om een nieuwe website! Vanaf vandaag kun je onze nieuwe website bewonderen die we gemaakt hebben in samenwerking met studio de Ronners en Twee Agency. Vind hier gemakkelijk onze agenda, nieuws en programmalijnen terug. Daarnaast bouwen we aan het digitale archief van AIR in onze Collectie. Komende periode wordt deze verder aangevuld.

Blader eens rustig door de website heen. Mocht je iets opvallen of heb je een andere vraag, laat het ons weten.

Logo

Een toevoeging aan ons nieuwe logo is het uitschrijven van de afkorting waar AIR voor staat: Architectuur Instituut Rotterdam. We verzoeken iedereen die gebruik maakt van ons oude logo, dit zo snel mogelijk te wijzigen in ons nieuwe logo. Download het via deze link.