Foto: gemeente Rotterdam

17 november 2021

Werk mee bij het ontwerpen en ontwikkelen van maatschappelijk vastgoed

Leestijd: < 1 minuut

Delen:

Ontwerpers en architecten met een hart voor Rotterdam: opgelet! Wil jij bijdragen aan goed maatschappelijk vastgoed en wil je op een vernieuwende manier jouw talent inzetten? Meld je dan aan voor een van de vijf ontwerpverkenningen! De ontwerpverkenningen zijn uitgezet door gemeente Rotterdam in samenwerking met AIR (Van der Leeuwkring) en Veldacademie.

 

Na de opdrachtverstrekking ga je interactief aan de slag met markt, academie, overheid en maatschappij om samen op onconventionele manier de kern van de opgave te bepalen. Daarmee help je ons als stad verder om in de startfase van een ontwerp de juiste kaders te scheppen voor innovatief en intensief gebruik van maatschappelijke voorzieningen. Het gaat om verkenningen in een vroeg stadium van de opgave, niet om ontwerpopdrachten.

Meer informatie en inschrijven

Lees hier meer over de uitvraag Ontwerpend Ontwikkelen van Maatschappelijk Vastgoed, schrijf je uiterlijk 8 december 12.00 uur in.