Foto: Marco de Swart

20 september 2021

Word host op het SMC21!

Leestijd: 2 minuten

Delen:

Wil jij onderdeel te zijn van dé Rotterdamse werkplaats en denkruimte voor het maken van de stad? Kom dan ons team versterken als host van het Stadmakerscongres en aanspreekpunt van sprekers en moderatoren! Meld je hier aan vóór 1 november.

Op vrijdag 19 november organiseert AIR opnieuw dé Rotterdamse werkplaats en denkruimte van het stadmaken: het Stadmakerscongres 2021 (SMC21). Na een succesvolle online editie in 2020, zijn we dit jaar weer terug in Theater Rotterdam, locatie Schouwburg.

Als host van het SMC21 controleer je de tickets bij de entree aan het begin van de dag, ontvang je de sprekers of sta je als zaalmanager bij een specifieke zaal. In een zaal help je bij de uitvoering van het draaiboek en publieksbegeleiding. Ook begeleid je het publiek dat deelneemt aan tours en workshops. Zo maak je een interessante congres dag mee in een enthousiast team!

AIR is op zoek naar zoveel mogelijk hulp tussen 08.00 en 16.30 uur. Met genoeg animo maken we twee shifts en blijft er tijd over om (delen van) het programma te volgen. Wil jij genoeg te doen hebben en beschik je over eigen verantwoordelijkheidsgevoel? Word dan host op het SMC21!

Wij bieden je:
  • een inspirerende omgeving met gelegenheid om te netwerken;
  • volledige verzorging met lekkere koffie, lunch en drinken;
  • een vrijwilligersvergoeding van 5 euro per uur;
  • een fraai SMC21 t-shirt!

Meld je aan bij het SMC21 team via j.vandinteren@airrotterdam.eu.