10 juni 2021

Terugkijken ON AIR: Hart van Zuid

Leestijd: < 1 minuut

Delen:

Het afgelopen jaar werd door de oplevering van Theater Zuidplein en het nieuwe Ahoy beter zichtbaar hoe Zuidplein transformeert. Dit jaar start de transformatie van de OV-knoop. Een goed moment dus om eens uit te zoomen hoe deze gebiedstransformatie gestart is en wat de plannen en visies zijn voor dit gebied.

Stijnie Lohof (Gemeente Rotterdam) legt uit waar deze visie startte, David Kloet (Karres en Brands) vertelt over de aanpak vanuit landschapsoogpunt en Vincent van der Meulen (Kraaijvanger) neemt je mee in de ontwerp puzzel ‘Hart van Zuid’.

 

Over ON AIR

ON AIR is de online college- en lezingenreeks, in de vorm van video en audio uitzendingen. Met deze reeks biedt AIR stof tot nadenken voor het werken aan een vitaal architectuurklimaat en om op zoek te gaan naar nieuwe perspectieven op de open stad en de goede groei’ van Rotterdam.