29 maart 2021

RA Maand Open Calls 2021

Leestijd: 2 minuten

Delen:

De Rotterdam Architectuur Maand (RA Maand) viert de stad, benadrukt de kwaliteit en innovatiekracht van architectuur en verkent de toekomst. Om de RA Maand van lokale, nationale, en op termijn van internationale betekenis te laten zijn willen we ons netwerk verbreden en zoeken we naar partners uit de Rotterdamse ontwerpsector, het ontwerponderwijs en initiatieven voor stadsbrede programmering.

De RA Maand vindt in juni 2021 in het centrum van Rotterdam en op verschillende locaties door de stad. In de aanloop naar de RA Maand organiseert AIR een aantal Meetups om te verkennen wie mee wil doen en met welk programma. Meld je aan en doe mee!

Call for Architects

AIR nodigt architecten en ontwerpers uit om deel uit te maken van de programmering van de Rotterdam Architectuur Maand (RA Maand). De RA Maand is het moment waar de kracht van architectuur en design zich presenteert en vernieuwt in relatie tot urgente maatschappelijke vraagstukken. De RA Maand stimuleert bovendien ontmoetingen en uitwisseling van kennis tussen de ontwerpsector, het onderwijs en het grote publiek.

Lees hier de volledige Call for Architects

Call for Educational Institutes

AIR nodigt het ontwerpend onderwijs uit hun visie, innovatie en ontwerpkracht in te brengen tijdens de Rotterdam Architectuur Maand (RA Maand).

Lees hier de volledige Call for Educational Institutions

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor de Meetup, een voorstel indienen voor één of meerdere onderdelen, of heb je een vraag en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar AIR.

Stadsbrede programmering

Wil jij een bijdrage leveren aan de RA Maand met een evenement of activiteit? Of heb je een projectplan voor stadsbrede programmering dat past binnen de RA Maand?

Neem dan contact op met Rotterdams Festivals.