Foto: Frank Hanswijk

07 oktober 2019

Aanmelding SMC19 geopend!

Leestijd: < 1 minuut

Delen:

Op vrijdag 8 november 2019 organiseert AIR opnieuw dé Rotterdamse werkplaats en denkruimte van het stadmaken in Theater Rotterdam, locatie Schouwburg. Je bent van harte uitgenodigd voor het Stadmakerscongres 2019!

SMC19 maakt ruimte – voor nieuwe perspectieven op de groei van de stad en zoekt naar de lijnen waarlangs ruimtelijke en maatschappelijke ontwikkeling van Rotterdam vorm krijgt. Het congres maakt ruimte voor ontmoeting, overzicht, initiatief en debat. Leer van initiatieven en ideeën die de urgente stedelijke opgaven voor de toekomst verbinden met het hier en nu. Denk mee over de kansen en kwesties die samenhangen met de compacte stad en werk mee aan concrete kansen en uitdagingen voor buurten, gebieden en plekken.

Iedereen die zich betrokken voelt bij de stad kan vanuit eigen deskundigheid, nieuwsgierigheid en ambitie bijdragen aan haar ontwikkeling. Vanuit die overtuiging werkt AIR opnieuw met vele partners en initiatiefnemers aan een breed en gevarieerd programma. Met focus op wat niet vanzelf gaat.

Meld je aan

Gerelateerd nieuws