06 maart 2018

Partnership AIR en Vers Beton

Leestijd: < 1 minuut

Delen:

Voor het vierde jaar ondersteunt AIR de sectie ‘architectuur en stedelijke ontwikkeling’ van Vers Beton. Vers Beton levert een belangrijke bijdrage aan het online debat over de stad.

Het partnerschap met AIR geeft de redactie ruimte om onafhankelijk op zoek te gaan naar relevante onderwerpen. Daarnaast schrijft Vers Beton met enige regelmaat over de achtergronden van de programmering van AIR. Zo verschenen de afgelopen jaren verdiepende artikelenreeksen naar aanleiding van de Rotterdam Architectuurprijs en ‘Plug Rotterdam’, een zoektocht naar kleinschalige verdichting in de binnenstad. Dit jaar is Vers Beton partner in de zoektocht naar bouwstenen voor veerkrachtige woonmilieus.

Lees hier meer over de samenwerking tussen AIR en Vers Beton.