Foto: Fred Ernst

23 januari 2018

Stimuleringsfonds Creatieve Industrie honoreert jaarprogramma AIR

Leestijd: < 1 minuut

Delen:

Op naar een veerkrachtig Rotterdam! Onder die noemer werkt AIR dit jaar aan een jaarprogramma dat de focus legt op kwaliteit en vernieuwing in het wonen, het debat over stedelijke opgaven en de start van een meerjarig Urban Living Lab Sociale Veerkracht in samenwerking met de Veldacademie.

Centraal staat daarbij de verbinding tussen sociale en ruimtelijke vraagstukken, in het bijzonder de inclusieve, gezonde, productieve en klimaat adaptieve stad. AIR is verheugd met de stevige ondersteuning die het Stimuleringsfonds heeft toegezegd aan de verdere uitvoering van dit programma.

Lees meer over de toekenningen binnen de regeling Activiteitenprogramma’s van het Stimuleringsfonds.