Foto: Marco De Swart

16 juni 2017

Opening Rotterdam Architectuur Maand met Adriaan Geuze

Leestijd: < 1 minuut

Delen:

Rotterdam, stad of objecten? Het Centraal Station, het Schouwburgplein, de Brandgrens en de revitalisering van de Coolsingel; het zijn maar een paar van de projecten waar Adriaan Geuze met zijn ontwerpbureau West 8 in Rotterdam bij betrokken is (geweest).

Op 14 juni 2017 hield deze internationaal gerenommeerde landschapsarchitect op initiatief van AIR, voor de opening van de Rotterdam Architectuur Maand, een lezing in Kriterion. Het onderwerp: de landschapsidentiteit van Rotterdam.

Geuze staat bekend om zijn grootse, aansprekende en gedurfde ideeën en ontwerpen. Hij won niet voor niets de Prix de Rome Architectuur in 1990 en in 1995 ontving hij de Maaskantprijs voor jonge architecten. Zijn prijswinnende bureau West 8 heeft een grote reputatie op het gebied van stedenbouw en landschapsarchitectuur opgebouwd en groeide uit tot een internationaal bureau met vestigingen in Rotterdam, Brussel en New York. 

Foto’s van de architectuurlezing zijn hier te bekijken.