Tentoonstelling
15 juni — 15 september

‘Hoe willen wij bouwen M4H 2030’

Verleden, heden en toekomst van de gebouwde omgeving

De tentoonstelling ‘Hoe willen wij bouwen M4H 2030’ is een fascinerende ontdekkingstocht door verleden, heden en toekomst.

De tentoonstelling ‘Hoe willen wij bouwen M4H 2030’ is een fascinerende ontdekkingstocht door verleden, heden en toekomst. Het mixed-use havengebied Merwe-Vierhavens (M4H) in Rotterdam staat aan de vooravond van een transitie naar een levendige woon-werkwijk, waar circulariteit centraal staat. Hoe realiseren we in dit proces een toekomstbestendige leefomgeving die klaar is voor de uitdagingen van morgen?

In de context van M4H neemt het KeileCollectief je mee in deze zoektocht. Samen met diverse partners kijken ze terug naar hoe de bouwpraktijk er 100 jaar geleden uitzag en analyseren ze welke materialen en installaties er tegenwoordig gebruikt worden. De expositie toont inspirerende voorbeelden van nieuwe materialen en bouwmethoden en stelt de vraag hoe de gebouwde omgeving van M4H er in 2030 uit kan zien. Kan dit al Paris Proof? En wat als we nog verder vooruit kijken? Hoe leven wij in 2100? Wat is jouw toekomstbeeld?

Gedurende deze inspirerende tentoonstelling in het Keilepand word je uitgedaagd om deel te nemen aan een programma vol met workshops, levendige debatten en serious games en samen in gesprek te gaan over deze vragen.

Van woensdag tot en met zaterdag geopend van 12.00 en 17.00. Wilt u grote groepen aanmelden voor een rondleiding of de expositie op een ander moment bezoeken dan is dat in overleg mogelijk. Neem contact op via keilecollectief@gmail.com

Praktische info
Tijd

Van: 12:00 uur
Tot: 17:00 uur

Locatie

Keilepand M4H
Keilestraat 9F
3029 BP
Rotterdam

Organisator

KeileCollectief

Prijs

Gratis

Voertaal

Nederlands

Mede mogelijk gemaakt door

De tentoonstelling is georganiseerd door KeileCollectief, GROUP A | CarbonLab, HCVA, CityFörster, De Urbanisten en StudioAdams en mede mogelijk gemaakt door AIR, het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie, Gemeente Rotterdam en diverse partners.

Delen:
Voeg toe aan je agenda