Rotterdam Dagen
16 juni

R’dam Dag: Workshop TEKENTAAL

Vier zondagen in juni staat het festivalhart van de Rotterdam Architectuur Maand in het teken van de Rotterdam Dagen. Op deze middagen zijn er allerlei activiteiten in het Museumpark voor jong en oud. Volg op zondag 16 juni de workshop TEKENTAAL.

Groen en natuur in de stad

Kim Longwood en Jess de Troije van TEKENTAAL verzorgen op zondag 16 juni een speciale editie van hun Schrijf & Teken Workshop. Zij zullen 15 deelnemers meenemen in de wereld van beeldend dichten en versterkend illustreren, met als thema Groen en natuur in de stad.

Schrijf je snel in voor deze inspirerende middag! Je leert in een gezellige omgeving door middel van kleine opdrachten hoe je gedichten schrijft en daar vervolgens een mooie tekening bij maakt. Je hebt absoluut geen ervaring nodig, maar als je al veel schrijft en/of tekent ben je ook zeker welkom.

De workshop is op zondag 16 juni van 13.00 – 16.00u bij de Pergola in de Rozentuin, in het Museumpark. Reserveer je plek voor de workshop voor slechts 5 euro (inclusief drankje en schrijf- en tekenmateriaal) hier.

Praktische info
Tijd

Van: 13:00 uur
Tot: 16:00 uur

Locatie

Museumpark
Museumpark 18
3015 CX
Rotterdam

Toegang

Uitverkocht

Delen:
Voeg toe aan je agenda