Rotterdam Dagen
16 juni

R’dam dag: Workshop Radical Repotting

Vier zondagen in juni staat het festivalhart van de Rotterdam Architectuur Maand in het teken van de Rotterdam Dagen. Op deze middagen zijn er allerlei activiteiten in het Museumpark voor jong en oud. Volg op zondag 16 juni de workshop Radical Repotting, georganiseerd door Femme For Change.

Duik in de groene oase van Rotterdam met Femme For Change’s Radical Repotting in de Rozentuin!

Tijdens deze inspirerende middag ga je dieper in op de wondere wereld van planten. Je leert over de verzorging van planten, hoe je je planten moet verpotten en maakt kennis met andere plantenliefhebbers. Een unieke kans om de impact van deze aardende oefening te ontdekken en te ervaren hoe verbinden met de natuur ons dichter bij onszelf en anderen brengt. Heb je geen groene vingers? Geen probleem! We begeleiden je stap voor stap en leren je de geheimen van het verpotten en het creƫren van de perfecte leefomgeving voor je nieuwe plantvriend.

Deze workshop is perfect voor:

  • Liefhebbers van planten die willen leren over planten en verzorging.
  • Iedereen die op zoek is naar een leuke en ontspannende activiteit.
  • Mensen die wat meer groen in hun leven willen!

De workshop is op zondag 16 juni van 14.00 – 16.00u bij de Pergola in de Rozentuin, in het Museumpark. Reserveer je plek voor de workshop voor slechts 5 euro (inclusief plant + pot en een drankje) hier.

LET OP: dit programma is vol.

Praktische info
Tijd

Van: 14:00 uur
Tot: 16:00 uur

Locatie

Museumpark
Museumpark 18
3015 CX
Rotterdam

Toegang

Uitverkocht

Delen:
Voeg toe aan je agenda