Rotterdam Dagen
16 juni

R’dam Dag: Lezing Jacques Vink

Vier zondagen in juni staat het festivalhart van de Rotterdam Architectuur Maand in het teken van de Rotterdam Dagen. Op deze middagen zijn er allerlei activiteiten in het Museumpark voor jong en oud. Luister op zondag 16 juni naar de lezing van Jacques Vink (Stadsnatuur Bouwen) in het Henket-paviljoen.

Stadsnatuur Bouwen, over natuurinclusieve architectuur

Jacques Vink is architect. In 1998 startte hij architectenbureau Ruimtelab. Het bureau combineert ontwerp en onderzoek. Centraal staan de thema’s biobased materialen, biodesign, circulair bouwen en slimme ecologie. Samen met Piet Vollaard en Niels de Zwarte is hij coauteur van Stadsnatuur Maken / Making Urban Nature. Stadsnatuur maken is een inspiratie- en voorbeeldboek voor natuurinclusief ontwerpen in de Noordwest-Europese stad.

Op zondag 16 juni geeft architect Jacques Vink een korte lezing over het boek Stadsnatuur Bouwen in het Henket-paviljoen. Meld je hier aan voor de lezing.

Bekijk de rest van het programma op zondag 16 juni hier.

Over de locatie

Het Henket-paviljoen bevindt zich in de zuidelijke vleugel van Museum Boijmans Van Beuningen, grenzend aan de Museumtuin. De entree vind je aan de zijkant van het Museum, gelegen aan het Melkkoppad. De entree is te herkennen aan een grote Rotterdam Architectuur Maand luifel.

Praktische info
Tijd

Van: 14:00 uur
Tot: 14:30 uur

Locatie

Henket-paviljoen
Ingang via het Melkkoppad
3015CX
Rotterdam

Delen:
Voeg toe aan je agenda