Divers
05 september — 17 september

Meet-ups #SMC24

Op vrijdag 15 november a.s. organiseert AIR het jaarlijkse Stadmakerscongres. Heb jij een idee of concreet initiatief? Schrijf je dan in voor een van de Meet-ups voor #SMC24.

We gaan graag met je in gesprek. Ook ontmoet je andere initiatiefnemers. Behoeftes worden geïnventariseerd en verbindingen worden gelegd: met elkaar bouwen we verder aan het programma voor deze editie.

Data
    • SMC Meet-up #1: Donderdag: 5 september 15:30-17:30 uur
    • SMC Meet-up #2: Woensdag: 11 september 15:30-17:30 uur
    • SMC Meet-up #3: Dinsdag: 17 september 15:30-17:30 uur
Aanmelden

Meld je aan bij Jamie via j.hornis@airrotterdam.eu. Vermeld er bij met hoeveel personen je aanwezig bent en om welke datum het gaat.

Over het Stadmakerscongres

Op het Stadmakerscongres worden specifieke thema’s en opgaven gekoppeld aan concrete initiatieven, buurten en gebieden. Iedereen die zich betrokken voelt bij de stad kan vanuit specifieke deskundigheid, nieuwsgierigheid en ambitie bijdragen aan haar ontwikkeling. Vanuit deze overtuiging werkt AIR ieder jaar met vele partners en initiatiefnemers aan een breed en gevarieerd programma voor het Stadmakerscongres.

AIR initieert en coördineert het programma, waarbij het congres wordt gedragen door Van der Leeuwkringgemeente Rotterdam en Stimuleringsfonds Creatieve Industrie. Vele programmapartners voorzien het Stadmakerscongres van energie.

Meer informatie over het Stadmakerscongres? Klik dan hier.

Praktische info
Tijd

Van: 15:30 uur
Tot: 17:30 uur

Locatie

AIR
Waalhaven Oostzijde 1
3087BM
Rotterdam

Organisator

AIR

Delen:
Voeg toe aan je agenda