Ook in Rotterdam: Hoe Willen Wij Werken? M4H 2030
Tentoonstelling

Margarita Kouvatsou

21 augustus — 03 september

Ook in Rotterdam: Hoe Willen Wij Werken? M4H 2030

Tijdens de Rotterdam Architectuur Maand 2023 was de tentoonstelling HOE WILLEN WIJ WERKEN M4H 2030 over de toekomst van werk te bezoeken in de KeileZaal in het Keilepand M4H. Vanaf 21 augustus en tijdens de Wereldhavendagen en Momo Fabrique Festival op 2-3 september is de expo nogmaals te bezoeken.

HOE WILLEN WIJ WERKEN M4H 2030 is een expositie over het behoud van betaalbare en mengbare (woon-)werkruimte in de stad. De expositie brengt 5 onderzoeken over dit onderwerp bij elkaar, waardoor de opgave vanuit verschillende perspectieven wordt belicht. De hoofdtentoonstelling ‘Vertical Urban Factory’ toont de geschiedenis van de moderne fabriek en schetst een mogelijke toekomst voor een duurzame hybride werkgebouw midden in de stad. Daarnaast worden verschillende onderzoeken, studies en plannen getoond die allen ingaan op het thema gemengd wonen en werken. Dit thema is relevant voor M4H, het mixed-used havengebied waar de komende twintig jaar een bruisende nieuwe stadswijk zal ontstaan waar wonen en werken hand in hand gaan. Het karakter van het gebied wordt door middel van een interactieve maquette en intrigerende beelden van 100 jaar geschiedenis Merwe-Vierhavens in een duidelijke context geplaatst.

Vanaf 21 augustus en tijdens Momo-Fabrique / Wereldhavendagen is de KeileZaal van 12.00h-18.00h geopend. Toegang is gratis. Zie voor meer info de website: www.keilecollectief.nl

De KeileZaal is op de 1e verdieping van het Keilepand (Keilestraat 9F, 3029 BP Rotterdam). Er is een lift aanwezig.

Praktische info
Tijd

ma - do: op afspraak
vr - zo: 12.00 - 18.00

Locatie

Keilepand M4H
Keilestraat 9F
3029 BP
Rotterdam

Organisator

KeileCollectief

Prijs

Gratis

Voertaal

Engels (Vertical Urban Factory) en Nederlands

Mede mogelijk gemaakt door

Stimuleringsfonds Creatieve Industrie / AirRotterdam

Delen:
Voeg toe aan je agenda