Workshop
18 juni

Bliksemstage Architectuur Carrousel

Tijdens de Bliksemstage Architectuurcarrousel maken Rotterdamse jongeren kennis met het vakgebied architectuur.

JINC en AIR hebben vorig jaar de handen ineen geslagen om Rotterdamse jongeren te verbinden aan architectuur met het project Bliksemstage Architectuurcarrousel tijdens de Rotterdam Architectuur Maand. JINC heeft een groot netwerk van Rotterdamse scholen en jongeren. AIR heeft een groot netwerk in het vakgebied architectuur. Deze werelden komen nog eens samen tijdens de Bliksemstage Architectuurcarrousel op dinsdag 18 juni.

Jongeren doorlopen een programma langs verschillende bedrijven waarbij ze een praktische workshop volgen. Hierdoor krijgen de jongeren een beeld van hoe de architectuursector eruit ziet en welke beroepen hierbij horen.

Ben je werkzaam bij een bedrijf binnen de architectuursector en heb je interesse om deel te nemen aan dit evenement? Neem dan contact op met Lars ter Braake via lterbraake@jinc.nl.

Over de locatie

Het Henket-paviljoen bevindt zich in de zuidelijke vleugel van Museum Boijmans Van Beuningen, grenzend aan de Museumtuin. De entree vind je aan de zijkant van het Museum, gelegen aan het Melkkoppad. De entree is te herkennen aan een grote Rotterdam Architectuur Maand luifel.

Praktische info
Tijd

Van: 09:00 uur
Tot: 13:00 uur

Locatie

Henket-paviljoen
Ingang via het Melkkoppad
3015CX
Rotterdam

Delen:
Voeg toe aan je agenda