Dialoog, Lezing
23 mei

Ook in Rotterdam: Discover the future of architecture

Sluit op 23 mei in het Keilepand M4H aan bij de volgende lezing in de reeks Double Lecture Architecture met op deze avond architecten Robert Winkel en Nina Aalbers! Verken hun inspirerende werk en duik in het potentieel van M4H als een broeiplek voor innovatieve gebiedsontwikkeling.

Wat maakt M4H in jouw ogen zo uniek? En welke uitdagingen voor circulaire gebiedsontwikkeling zie jij?

Robert Winkel: bekende architect en gedreven door zijn passie voor CO2-neutrale bouw staat aan de frontlinie in de strijd tegen de klimaatcrisis. Hij is vooral bekend als de visionair achter SAWA, het baanbrekende circulaire houten meesterwerk van Rotterdam, dat prestigieuze prijzen heeft gewonnen.

Nina Aalbers: bekend om haar duurzame architectuur, werkt aan een toekomst waarin bio-based, circulaire, energie-positieve bouwwerken de norm zijn. Haar toewijding zorgt ervoor dat de gebouwde omgeving niet langer bijdraagt aan CO2-uitstoot, waardoor de weg wordt vrijgemaakt voor een gezondere planeet.

Vanuit een sterke overtuiging dat een circulaire toekomst wordt bereikt door collectieve inspanningen, wordt deze avond georganiseerd voor iedereen die geïnteresseerd is in of meer wil leren over architectuur, stedelijke en circulaire gebiedsontwikkeling, duurzaamheid en de transformatie van het Rotterdamse havengebied M4H.

Ben je er klaar voor om allerlei nieuwe inzichten op te doen, idee├źn uit te wisselen en te netwerken met gelijkgestemde professionals en studenten? Reserveer dan je gratis tickets via onderstaande link!

Praktische info
Tijd

Van: 19:30 uur
Tot: 21:30 uur

Locatie

Keilepand M4H
Keilestraat 9F
3029 BP
Rotterdam

Organisator

KeileCollectief

Prijs

Gratis

Voertaal

Engels

Mede mogelijk gemaakt door

KeileCollectief, Mei Architects & Planners en Architectuur Maken

Delen:
Voeg toe aan je agenda